E-Çok Ucuz
  BİZİ ARAYIN
  ONLİNE SATIŞ
Kuş Kovucu cihazlar

Kuş Kovucu cihazlar

KUŞ KOVUCU CİHAZLAR HAKKINDA BİLMENİZ GEREKENLER   http://www.kovmatik.com/urunler/kus-kovucu/kus-kovucu-bird-x-super-birdxpeller-pro

Yaşam alanlarında var olan denge bozulduğunda pek çok hayvan zararlılar sınıfında insanların sağlığına olumsuz etkiler sunacaktır. Özellikle hasat zamanlarında kargaların yaptığı zararlar herkesin malumudur. Ekinleri gagaları ile sökebilir. Ve mahsule çok fazla zarar verebilmektedirler. Bu alanda kuş kovucu özellikleri olan kovmatik cihazlarla doğal ve etkili bir yöntem takip edilebilir. Hiçbir kimyasal ürün içermeyen bu cihaz ultrasonic özelliği ile zararlı kuşlara karşın etkin bir şekilde mücadele eder.

ÇEVREYE OLUMSUZ ETKİLERİ OLAN BAZI KUŞLAR

Kargalar, yüksek sesli hayvanlar olmakta ve genelde ekinlere verdikleri zararlarla anılmaktadırlar. Esasında çok zeki hayvanlar olan kargalar, yaşam alanlarında oldukça zararlı kuşlar olmaktadır. Kargaların yanında güvercinler çok sevimli kuşlar olsa da dışkıları ile oldukça zor anlar oluşturabiliyorlar. Bu nedenle belediyelerin bazı durumlarda park ve bahçelerdeki ağaçlara cd taktığı görülmektedir.

Özellikle bazı alanlarda martılar çok daha fazla olmaktadır. Dışkıları ile evlerin balkonlarına, camlarına zarar verebilmektedir. Özellikle evlerin çatılarında yuvalanan kuşlar bu alanda sürekli dışkılarını bıraktıkları için hijyen sağlamak sorun olacaktır. Bazı önlemler alınabilir. Bunlar arasında yer alan kovmatik kuş kovucu cihaz en doğal yöntemler arasında yer almaktadır. Ultrasonic özelliği ile ses dalgaları yaymakta ve sadece belirli kuş türlerinin duyabileceği bu ses dalgaları ile kuşlar yaşam alanlarınızdan uzak tutulabilmektedir. Her canlının yaşam hakkı vardır. Ancak zararını gördüğünüz hayvanların uzaklaştırılması (kuş kovucu cihazarla) tercih edilebilecek en doğal ve insani yöntem olacaktır.

KUŞ KOVUCU YÖNTEMLERİ

Özellikle güvencinler ve kargalar bahçelerinize dadanabiliyor. Ekip diktiğiniz tüm ürünlere zarar verebilirler. Koku olarak kafirun kokusunu sevmezler. 

sıvı kuş kacıran

Rüzgârgülleri ya da renkli balonlarda işe yarayabilecek doğal yöntemler arasında yer almaktadır. Ancak bazı durumlarda tüm bu malzemeler pekte işe yaramayacaktır. Çok katlı iş merkezlerinde özel eğitimli çaylaklar bulundurulmakta ve bu şekilde kuşların bu alanlara yuva yaptırılması engellenmektedir. Ancak bireysel olarak kullanabileceğiniz kovmatik kuş kovucu çok daha faydalı bir cihaz olacaktır. Balkonlarınızda, bahçelerinizde yuva yapmak şöyle dursun bu cihaz onları yaşam alanlarınızın yakınlarına bile yaklaştırmayacaktır. Özellikle bazı alanlarda bahçelere verdikleri zararlarla bilinen çok farklı kuş türleri bulunmakta, bahçelerde kullanılan bu cihazlar çok geniş bir alan içerisinde koruma sağlayabiliyorlar.

Tüm bunlar bozulan doğal dengenin işaretidir. Ancak yaşam alanlarından bu kuş türlerinin uzaklaştırılması ile zararlarından da korunmuş olabilirsiniz. Bu alanda kimyasal ilaçlar kullanmak hem kuşlar için çok zararlı olabilir, hem de kullanıldığı alanlarda farklı sonuçlar ortaya çıkarabilir. Çeşitli ses dalgaları çıkaran bu kuş kovucu cihazlar farklı türlerdeki kuşların duyabileceği şekilde ayarlamaktadır. Bu alanda kuş kovucu kullanabilir.

Doğaya zarar vermeden çevrenizdeki yaşam alanlarını kimyasal ilaçlarla kirletmeden çok daha pratik bir şekilde zararlı kuşların etkilerinden kurtulabilirsiniz. bırd-x kuşkovucuKargalar, güvercinler, martılar ve saksağanlar gibi kuşlardan bahçenizi balkonlarınızı korumak adına kovmatik ile etkin, doğal, kimyasal ilaç içermeyen bir 

mücadele sağlayabilirsiniz.

Kuş Kovucu | Kovmatik yazısından Kuş Kovucu ürünlerine bakabilir ya da Kovmatik anasayfasına gidebilirsiniz.

DANIŞMA HATTI : 0850 390 12 21 

TELEFON : 0 212 852 24 21 

www.kovmatik.com 

kovmatik kuşlar mücadele